De nieuwste aanwinst van de Adidas Tubular Heren/Dames serie is klaar voor een nieuwe gloednieuwe colorway. Na de onthulling van de Adidas Tubular Instinct eerder deze zomer, heeft het model al een handvol nieuwe looks gezien. De nieuwste adidas Tubular Instinct colorway heeft een bovenwerk van voornamelijk Chili Orange suède bovenop een oranje getinte buitenzool. De diep oranje kleuren van de sneakers lopen parallel met het herfstseizoen en zorgen voor een schone aanvulling op je rotatie. Aangezien de adidas Tubular-serie steeds populairder wordt, kunnen we gerust zeggen dat er een handvol nieuwe kleurstellingen op komst zullen zijn, maar voorlopig kun je jouw paar Adidas Tubular Instinct "Chili Orange" bij adidas-retailers krijgen.



De Adidas Tubular Schoenen, al het meest stoere, gedurfde en dreigende ogende model in de Adidas Tubular-familie, krijgt nog meer gemeen met deze nieuwste "Triple Black" -look. De door Primeknit geconstrueerde versie van de Tubular X wordt in het zwart uitgevoerd, van de extra hoge bovenkant tot de geribbelde tussenzool aan de onderkant voor de altijd populaire all-black-Everything-look. Eigenlijk misleiden we je een beetje met de "Triple Black" bijnaam, want deze hebben ook een kleine dosis donkergrijze draad verweven in de teen en hiel. Hoe je ze ook wilt noemen, ze zijn zonder twijfel de sterkste Tubular X tot nu toe.

adidas Originals hield een speciaal lanceringsevenement voor hun geheel nieuwe Tubular Invader Strap bij Shiekh Shoes in het centrum van Los Angeles. De Adidas Tubular Bestellen, met een aantal ongerepte details met suède bovenwerk en een stijlvolle riem op het bovenwerk, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij elke outfit en persoonlijke smaak. De bekende sneakerverzamelaar The Perfect Pair was aanwezig om een ​​deel van zijn adidas-collectie te demonstreren terwijl hij zijn eigen kijk gaf op deze gloednieuwe schoen.

Influencers en beroemdheden uit de sneaker- en mode-industrie kwamen op 2 augustus bijeen in Parijs tijdens een speciaal door Adidas Tubular Online Winkel georganiseerd evenement om de aanstaande "Triple Black" editie van de Adidas Tubular Invader Strap te vieren. Een van de nieuwste en meest stijlvolle toevoegingen aan de adidas Tubular-familie tot nu toe, de Invader Strap combineert de kenmerkende Tubular-esthetiek met het retro-geïnspireerde mid-top silhouet van de adidas Invader basketbalschoen uit de jaren 80 - allemaal aangevuld met een middenvoetband voor sommigen extra flair. Voorafgaand aan de release bij Foot Locker Europe, was de "Triple Black" Tubular Invader Strap te zien tijdens het evenement in het Palais de Tokyo in Parijs, waar bezoekers de hele nacht dansten terwijl ze een vroege blik kregen op de strakke, geheel zwarte kleurstelling.

De Nieuwe Adidas Tubular serie heeft sindsdien een achterbank ingenomen ten opzichte van de adidas Ultra Boost en adidas NMD. Het is op dit moment nogal moeilijk om te concurreren met hardloopmodellen met zowel Boost- als Primeknit-technologie, maar als je op zoek bent naar een comfortabel lifestyle-silhouet in een exclusieve damesmaat, dan past de Tubular Defiant bij de prijs en nog wat. De adidas Tubular Defiant W, die voor het eerst werd geïntroduceerd in de zomer van 2015, trof een snaar door de manier waarop het de buisvormige tussenzool en buitenzool vereenvoudigde. Het model is ook geïnspireerd door Yohji Yamamoto's adidas Y-3-lijn dankzij een middenvoetconstructie die een neopreenband gebruikt voor een comfortabele maar flexibele vergrendelingsondersteuning.

www.schoenenplace.com