Efter en tumultuous fallout med Adidas Yeezy Boost 750 Rea var Kanye Wests flytt till adidas avgörande. Men den musiker som har blivit formgivare har bevisat att hans designfärdigheter inte är begränsade oavsett var han går. I början av 2015 lanserade adidas adidas Yeezy Boost 750. Sneakern kom i global uppmärksamhet. Den exklusiva sneaker är fixad i en liknande silhuett som Nike Air Yeezy sneakers. Det är dock dekorerad i adidas-teknik. Suede övre är trimmad i och engagerande design och sneaker vilar på en adidas Boost sål. Adidas Yeezy Boost 750 var mycket svårt att få som det bara var tillgängligt första övervakare, sedan gjorde sin väg till USA.

Fler bilder av nästa Adidas Yeezy Boost 750 Billigt Boost fortsätter att överföras på nätet, eftersom det förväntas komma en gång i 2016. Medan en plommonliknande iteration sågs under presentationen av Yeezy Säsong 2 i New York i slutet av januari, gjordes det här paret i en mörkgrå färgton. Plyschmocka täcker silhuettens övre som också har sin särdrag med dragkedja som gör det enkelt att komma åt. Gråfärgade snören och midfootremmen stärker dess design ytterligare, eftersom den underdimensionerade sminken kompletteras ovanpå en lätt genomskinlig gummiyttersula.

Fräscha från frigivningen av adidas Yeezy Boost 350 Moonrock, Adidas Yeezy Boost 750 Online Black är nu inställd att komma fram i en ny färgväg, precis i tid för semestern. Initialt buren av Kanye under Givenchys banbanan i september men med en vit såld enhet förväntas denna kommande variation erbjudas i en All-Black-utgåva istället. Läckta bilder hittills visar att Boost-kapslarna faktiskt fortfarande är vita. Dessutom kommer denna färgväg endast att vara den andra utgåvan från 750-raden, med det första erbjudandet i grått, vilket direkt säljer både NBA All-Star Weekend och vid en bredare lansering senare på året.

På bara några dagar kommer den efterlängtade adidas Adidas Yeezy Boost 750 Köpa Black äntligen att släppas, eftersom den tyska sportklädermärket nyligen tweeted den kommande ankomsten av den eleganta siluetten. Medan meddelandet visar "kommer snart" kommer modellen säkert att komma fram till utvalda återförsäljare denna lördag den 19 december. Det föreslagna försäljningspriset är upptaget för $ 350, vilket är i huvudsak detsamma som den första inledande färgväggen i Grey som debuterade tidigare i år.

Om du inte har hört just nu bestämde Nick Young, mer känd som Swaggy P, äntligen vilket märke han skulle skriva med för sin nästa sneaker-affär. Han och Adidas Yeezy Boost 750 Billig kom överens om att göra honom till den nyaste medlemmen av Adidas-familjen. Hur bestämde han sig för att fira dig? Genom att bära adidas Yeezy 750 Boost igår kväll under ett spel där han faktiskt spelade in. Ja, Swaggy P gjorde just det. Är du förvånad?

För mer information, vänligen klicka här: Har Populära Nike, Adidas Skor för dig som Nike Running, Adidas Originals och mer På skortmall.com