Een 20-jarig jubileum van de nike air max 97 dames grijs dit jaar, maar dat betekent niet dat we het silhouet in 2018 niet meer zullen zien. Een van de volgende kleurstellingen van de klassieke hardloper is te zien in Metallic Hematite. de Silver Bullet en Grass kleurstellingen dit jaar komt de geheel nieuwe Nike Air Max 97 Golf uit in een schone geheel witte kleurstelling. Als je de gewijzigde Air Max 97 hierboven bekijkt, krijgt deze nieuwe versie van het klassieke silhouet zijn traditionele mesh- en leren constructie aan de bovenkant, waarbij ditgene paar overal in sense of humor is bedekt. Het enige contrast komt met de grijze branding op de tong, hiel en zijpanelen, en de nieuwe rubberen buitenzool die hem geschikt maakt voor de cursus.

Nike zal hun Air Max 270 React-line-up uitbreiden met een gloednieuwe editie voor hun Supernova-capsule. Gisteren hebben we de Air Max Plus Supernova bekeken en nu verschijnt de nieuwe 270 React met hetzelfde galactische thema. Met de twee verhardingen binnen enkele dagen na elkaar, kun u ook meer van Nike's populaire Air Max-silhouetten verwachten. Deze 270 React past precies in huis. Hoewel het futuristische silhouet bekend staat als een vreemde voor onze wereld en de beste technologie nike air max 270 react dames wit in het spel bevat met de combinatie van Air en React, past ditgene Galaxy-thema perfect op een silhouet.

Nike's gewaagde Air Max Plus 3 is terug in de tijd voor de zomer en heeft een gloeiend hete kleurstelling die zowel komische fans als sneakerheads zeker zal plezieren. De Air Max Plus 3 'Iron Man' doet legaal alles wat een kan zonder een officiële overeenkomst, en verkleedt zich op Tony Stark's zondagse top, met een glanzend bovenwerk van neopreen met nike air max plus heren schoenen een superpakrood, met donkere en lichte accenten in genus-tinten. De donkere tinten zijn gereserveerd voor een hielstuk, spatborden, tussenzolen en teenkappen, terwijl een heldere karmozijnrode kleur de kooitanden, het hieldetail en de rubberen buitenzool bedekt. Natuurlijk zou het niet Iron Man worden genoemd zonder hints van goud, hier te vinden op de verschillende branding-hits en details van de buitenzool - het is ook zichtbaar op de dempingssteunen door de kristalheldere Air-ramen.

Nike pas cher sloeg goud met de Nike ZoomX Vaporfly 4%, maar omdat ze altijd op zoek zijn naar vooruitgang, is zojuist het vernieuwd model geďntroduceerd. Maak kennis met de nieuwe Nike ZoomX Vaporfly NEXT% Heren de sneaker die de hardloopwereld lijkt over te nemen. Na de release van de Nike ZoomX Vaporfly 4%, nam Nike pas cher het op zich omkring feedback te krijgen van de hardlopers die de schoen gebruikten. Vele kilometers en marathons later krijgt het model nieuwe functies en technologie die gegarandeerd betere prestatiemogelijkheden en nog meer comfort bieden dan zijn voorganger. Brett Holt, Nike VP of running, legde het perfect uit: “Deze schoen is echt het resultaat van onze atleten, bewegingswetenschappers, ingenieurs en ontwerpers die nauw hebben samengewerkt tijdens het hele proces van ontwerp, prüfen en productie, we zijn allemaal zo enthousiast omkring te zien de NEXT% blijft de grenzen van menselijke prestaties op marathonparcours over de hele wereld verleggen. ”